Εγκεφαλική Αιμορραγία

Μικρή τομή, αφαίρεση του αιματώματος με το Ενδοσκόπιο και το Μικροσκόπιο

Η αγγειακή νευροχειρουργική περιλαμβάνει όλες τις παθήσεις των αγγείων του εγκεφάλου. Τα εγκεφαλικά επεισόδια, ισχαιμικά και αιμορραγικά, τα ανευρύσματα εγκεφάλου, οι αγγειακές δυσπλασίες είναι μερικές από τις παθήσεις που αντιμετωπίζει η σύγχρονη αγγειακή νευροχειρουργική.

Τα αιμορραγικά εγκεφαλικά επεισόδια είναι δυνητικά μια θανατηφόρα πάθηση. Η αντιμετώπισή τους είναι συνήθως χειρουργική, εφόσον επηρεάζουν νευρολογικά τον ασθενή και πιέζουν τον εγκέφαλο. Έχει σημασία να αντιμετωπιστούν έγκαιρα, ώστε να μην προκληθούν μόνιμες σοβαρές βλάβες στον εγκέφαλο.

Σήμερα υπάρχει μια νέα τεχνική αφαίρεσης των αιματωμάτων αυτών, με χρήση των μεθόδων της μίνι κρανιοτομίας, του ενδοσκοπίου και με τη χρήση ειδικών μικρών αυλών, μέσα από τους οποίους αφαιρούνται τα αιματώματα.

Με την τεχνική αυτή, έχουμε γρηγορότερη, λιγότερο τραυματική αφαίρεση του αιματώματος, αποσυμπίεση του εγκεφάλου και καλύτερη νευρολογική έκβαση.

Η εμπειρία μας δείχνει ότι ακόμη και μεγαλύτερης ηλικίας ή χειρότερης πρόγνωσης ασθενείς, μπορούν να επωφεληθούν από την Ελάχιστα Επεμβατική Νευροχειρουργική.

1Εγκεφαλικό επεισόδιο
2Αρτηριοφλεβώδεις Δυσπλασίες
Δείτε επίσης
Αναπαραγωγή Βίντεο

Όγκοι Εγκεφάλου

Αναπαραγωγή Βίντεο

Κρανιοεγκεφαλικές Κακώσεις

Αναπαραγωγή Βίντεο

Κήλη Μεσοσπονδύλιου Δίσκου

Τηλεφωνικό ραντεβού

Επιθυμώντας να παρέχουμε υπηρεσίες που διευκολύνουν την καθημερινότητα των ασθενών, δημιουργήσαμε την υπηρεσία  τηλεφωνικού ραντεβού.

Η διαδικασία είναι εξαιρετικά απλή και περιλαμβάνει την αποστολή των εξετάσεων του ασθενή και την συμπλήρωση της φόρμας που υπάρχει στο κάτω μέρος της σελίδας.

Αμέσως μετά την λήψη των εξετάσεων επικοινωνούμε εμείς με εσάς για τον ορισμό της ημέρας και ώρας του ραντεβού, καθώς και την αποστολή των στοιχείων πληρωμής.

Διευκρινίζουμε ότι τα τηλεφωνικά ραντεβού διενεργούνται καθ’ όλη την διάρκεια της εβδομάδας ,και τα Σαββατοκύριακα.